17 de novembre, 2012

Meet the Artist: Ànimes Càndides (Elèctrica Dharma)

Una frase d'Ornette Coleman serveix com a leitmotiv d'Ànimes Càndides, el nou projecte de l'Elèctrica Dharma, que comença –de moment sense saber si tindrà continuïtat o no– aquest dijous 22 de novembre a Luz de Gas (21.00 hores). La Dharma, senyores i senyors, torna al seu origen, a allò que se'n podria dir jazz d'arrel mediterrània.




Per Ànimes Càndides 
«El tema és el territori. El que ve després és l’aventura.» Ornette Coleman

Ànimes càndides en un temps de monstruositats, la seva música gravita entre la tradició arcana del protorromànic-galaico-pirenaic i el neoeclecticisme nuclear de les maneres de ser locals. Després d’emmirallar-se en uns mestres considerats exemplars, la banda alternativa dels components de la Dharma arriba per redescobrir-nos l’autèntica avantguarda alternativa subjazzent a les arrels, glorificant, d’una banda, Mompou, i regirant, a cops d’electro-falç, la calidoscòpica cultura popular. Música de proximitat. 
Si esteu disposats a canviar la vostra manera de mirar, d’escoltar, de sentir i obrir-vos a nous paisatges, aquesta és una molt bona oportunitat de fer-ho. 
Us hi esperem.